Nekategorisano

JAVNA TRIBINA U ORGANIZACIJI GO PDA GRADAČAC

Dana 18.11.2021 godine u sali restorana “Euro-Profi” održana je Javna tribina Pokreta Demokratske Akcije na temu “Aktuelna politička situacija” u organizaciji GO PDA Gradačac. Gosti Javne tribine bili su predsjednik PDA BiH Dr.Kukić Mirsad, predsjednik KO Tuzlanskog kantona PDA Alić Senad, Generalni sekretar PDA Imamović Samir i zastupnica u Parlamentu FBiH Pirić Elzina.

U prepunoj sali restorana “Euro-Profi” prisutnima se obratio domaćin Javne tribine, gospodin Topčagić Husein, predsjednik Gradske organizacije Pokreta demokratske akcije. Nakon što je pozdravio goste, te sve prisutne članove i simpatizere PDA predsjednik Topčagić osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju u Gradačcu i na nivou Tuzlanskog kantona, istaknuvši da je PDA značajan dio vladajuće strukture na oba nivoa, te da su koalicije na oba nivoa vlasti stabilne. Gospodin Topčagić je istaknuo da su zahvaljujući politici Pokreta Demokratske Akcije jačanjem lokalnih zajednica u Gradačac stigli mnogobrojni projekti koji su poboljšali infrastrukturu i život građana Gradačca, te da će u narednom periodu biti realizovani i brojni drugi projekti. Potom su se prisutnima obratili predsjednik KO Tuzlanskog kantona PDA Alić Senad, Generalni sekretar Imamović Samir i predsjednik PDA BiH Dr.Kukić Mirsad govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji i aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini.

Završni dio Javne tribine iskorišten je za postavljanje pitanja gostima od strane članova i simpatizera Pokreta Demokratske Akcije. GO PDA Gradačac se zahvaljuje svim pristunim članovima na pažnji, i velikoj posjećenosti Javne tribine.

Jaka lokalna zajednica, jaka Bosna i Hercegovina!

Povezani članci

DA LI SMO DOTAKLI DNO DNA

KRPLJENJE RUPA, ULICA I SOKAKA U PREDIZBORNE SVRHE

OBILJEŽAVANJE DANA ARMIJE RBIH

Ostavite komentar