• Naslovna
  • Novosti
  • Održan predizborni skup PDA Gradačac u Ledenicama i Okanovićima
Novosti Radni sastanci

Održan predizborni skup PDA Gradačac u Ledenicama i Okanovićima

Sinoć je održan predizborni skup PDA Gradačac u Ledenicama i Okanovićima, a skupu su prisustvovali članovi i simpatizeri PDA iz MO Ledenice, MO Okanovići, te drugi sugrađani i gosti koji su došli da podrže PDA Gradačac.

PDA ima ogromnu podršku i u drugim kantonima i shodno tome djeluje i na svim nivoima vlasti:

KANDIDAT ZA PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH:

Mustafa H.Ađulović

KANDIDATI ZA PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTA FEDERACIJE BIH:

Husein Topčagić

Enisa Omerčić

Nermin Biberkić

KANDIDATI ZA SKUPŠTINU TK:

Edisa Tahirović-Softić

Hasan Ćerimović

Mirsad Pekarić

Elma Ćosić

Predstavili su se svi kandidati PDA Gradačac, za sve nivoe vlasti. Naš predsjednik povjereništva OO PDA Gradačac, nosilac liste i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, gospodin Husein Topčagić u svom obraćanju kazao je:

“Cilj nam je da informišemo građane općine Gradačac o značajnim projektima koji su implementirani na području ove općine od strane Vlade TK u posljednje četiri godine kao i o projektima koji će biti implementirani do kraja ove godine ili u skoroj budućnosti i predstavljat će za kadrove PDA veoma važnu ulogu. PDA će se istinski boriti i ispunjavati svoje ciljeve i načela jačanja i unaprijeđenja lokalne zajednice, ulagat će u lokalnu zajednicu, njene institucije i organizacije, zalagat će se za razvijanje putne infrastrukture, te za obrazovanje mladih u skladu sa evropskim standardima  i za stvaranje ambijenta koji će zaustaviti odliv stručnih kadrova i mladih iz BiH. Mi smo za ove tri i po godine u općinu Gradačac unijeli projekte u vrijednosti od 15 miliona KM. Svi ti projekti su objedinjeni u našoj brošuri. Neki od tih projekata koje smo implementirali na području ovih mjesnih zajednica Ledenice i Okanovići su glavni projekat rekonstrukcije postojećeg vodovodnog sistema Gradačac sa okolnim naseljima-Nova industrija i Ledenice Donje i Gornje, izgradnja rezervoara za akumulaciju pitke vode “Fazlići”, izvođenje radova-rekonstrukcija postojećeg vodovodnog sistema Gradačac sa okolnim naseljima-Okanovići faza I”

Vaš glas je vaša odgovornost. Vaš glas je vaše sutra. Vašim glasom za PDA do jakih lokalnih zajednica, jake države BiH!

Povezani članci

Održana druga sjednica OIŠ OO PDA Gradačac

Održan predizborni skup PDA Gradačac u Vučkovcima

USKORO REKONSTRUKCIJA I ADAPTACIJA ZGRADE OPĆINSKOG SUDA U GRADAČCU

Ostavite komentar