Novosti Radni sastanci Saopćenja

Održan predizborni skup PDA Gradačac u Lukavcu Gornjem

Večeras je održan predizborni skup Pokreta Demokratske Akcije (PDA) Gradačac u Lukavcu Gornjem, a skupu su se pridružili  članovi i simpatizeri PDA iz MO Lukavac Gornji.

Predstavili su se kadndidati OO PDA Gradačac za sve nivoe vlasti a to su:

KANDIDAT ZA PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH:

Mustafa H.Ađulović

KANDIDATI ZA PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTA FEDERACIJE BIH:

Husein Topčagić

Enisa Omerčić

Nermin Biberkić

KANDIDATI ZA SKUPŠTINU TK:

Edisa Tahirović-Softić

Hasan Ćerimović

Mirsad Pekarić

Elma Ćosić

Naš predsjednik povjereništva OO PDA Gradačac, nosilac liste i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, gospodin Husein Topčagić u svom obraćanju kazao je:

“Cilj nam je da informišemo građane općine Gradačac o značajnim projektima koji su implementirani na području ove općine od strane Vlade TK u posljednje četiri godine kao i o projektima koji će biti implementirani do kraja ove godine ili u skoroj budućnosti i predstavljat će za kadrove PDA veoma važnu ulogu. PDA će se istinski boriti i ispunjavati svoje ciljeve i načela jačanja i unaprijeđenja lokalne zajednice, ulagat će u lokalnu zajednicu, njene institucije i organizacije, zalagat će se za razvijanje putne infrastrukture, te za obrazovanje mladih u skladu sa evropskim standardima  i za stvaranje ambijenta koji će zaustaviti odliv stručnih kadrova i mladih iz BiH. Mi smo za ove tri i po godine u općinu Gradačac unijeli projekte u vrijednosti od 15 miliona KM. Svi ti projekti su objedinjeni u našoj brošuri “Jačanje i razvijanje lokalne zajednice kroz projektne aktivnosti Vlade TK 2015-2018 godina na području općine Gradačac”.

Zakoračimo hrabro ha 7.oktobru, izađimo na izbore i birajmo. Izađimo na izbore i svoj glas i povjerenje poklonimo onima koji rade za bolje sutra svih nas. Vaš glas neka bude za RAD I ODGOVORNOST. Vaš glas neka bude za PDA.

Vrijeme je za RAD I ODGOVORNOST, vrijeme je za JAKE LOKALNE ZAJEDNICE, JAKU DRŽAVU BIH, vrijeme je za PDA BIH!

Povezani članci

Održan radni sastanak u MO Vučkovci

Održan radni sastanak u MO Biberovo Polje

U MZ Seona i u MZ Aljkovići održani radni sastanci inicijativnog odbora PDA

Ostavite komentar